VINIL PODOVI

VINIL PODOVI: LVT podne obloge

Moderna tehnologija izrade vinila daje podu realan prirodni izgled drveta ili kamena, a uz to nudi niz vrhunskih karakteristika. Luksuzne vinil podne obloge (LVT) obilježava dugogodišnja trajnost, otpornost na svakodnevne aktivnosti, te minimalno održavanje. Brže ih je i jednostavnije instalirati od ranijih inačica stoga vinil podovi predstavljaju sve popularniji izbor u uređenju modernih interijera. Naši visokokvalitetni, luksuzni vinil podovi će vašem domu dodati dašak sofisticiranosti. S velikim izborom završnih obradada i prirodnim teksturama, LVT podne obloge šarmantno će transformirati Vaš dom ili poslovni prostor.

VINIL POD DIZAJN

U našem salonu možete birati između različitih dizajna vinil podova, od imitacije izgleda parketa do izgleda kamena i keramike. Sve luksuzne vinil podne obloge predstavljaju tehnološki izuzetno dovršen proizvod, koji po svojoj teksturi, dizajnu i karakteristikama odolijeva svim izazovima modernog čovjeka, te čine prostor u kojem boravite funkcionalnim i ugodnim oku. Idealan su izbor za urbane domove s djecom ili kućnim ljubimcima jer dobro podnose prometnost i vlagu.

ECOCLICK 30

ECOLOCK 70

RIGID 55

LOOM +

ECOCLICK 55

SOLIDE CLICK 30

SOLIDE CLICK 55

Vinil podovi postavljanje:

klik sistem – jednostavno postavljanje

lijepljenje – po čitavoj površini poda

loose lay – novi sistem polaganje bez trajnog lijepljenja

Vinil podovi glavne karakteristike:

izdržljivi – dobro podnose svakodnevno habanje

otporni na vlagu – također na mrlje i pukotine

povoljni – dugoročno isplativo rješenje

Niste sigurni koji dizajn vinila odgovara vašem prostoru? Iskoristite našu uslugu savjetovanja i mjerenja ili naručite besplatne uzorke vinila. U našem salonu u Splitu možete pronaći savjete o kupnji, postavljanju i održavanju podova od vinila, uz savjete za stilsku inspiraciju za vaš dom. Kada odaberete željeni dizajn vinila, naš stručnjak za podne obloge osigurat će vam pravovremenu dostavu, te savršenu završnu obradu. Dostavljamo na području cijele Hrvatske po dogovoru.

Koje prostorije su prikladne za vinil podove?

Kupaonice, kuhinje, hodnici, spavaće sobe i dnevne sobe – vinil podovi su izuzetno raznovrsni što ih čini pogodnim za svaku vrstu prostorija. Vinilni podovi su izvrstan izbor i za podrume jer dobro reagiraju na promjene temperature.

Kako pravilno održavati vinil podove?

Njega i održavanje je jednostavno, to je ono što ove vrste podova čini tako izvrsnim! Redovito metite i usisavajte kako biste uklonili svu prljavštinu. Vinilne podove čistite jednom tjedno blagim sredstvom za čišćenje. 

TELEFON

(385) 21 244-213
091 507 7145

ADRESA

Luke Botića 27
(ulaz iz ul. Antuna Gustava Matoša)
21210 Solin

EMAIL

parket.petrina@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

13 + 10 =