O NAMA

Biramo drvo vrhunskih karakteristika za stoljećima cijenjene prostore. 

NAŠA PRIČA

Prodajemo, brusimo, lijepimo, lakiramo i održavamo podove još od 1993.

Petrina d.o.o. je nastao iz čiste ljubavi prema drvu. Parketi Split su naša baza i najveća kvaliteta, ali iz sjedišta u Splitu poslujemo na cijelom području Splitsko-dalmatinske županije, te širem području Hrvatske. Kao obiteljska firma s više od 20 godina tradicije u prodaji i ugradnji podnih obloga, strastveno gradimo partnerske odnose s klijentima, te pronalazimo rješenja koja nadilaze tradicionalno. Ideja poslovanja zasnovana je na izgradnji dobre suradnje s lokalnim proizvođačima, stoga je domaće drvo s kojim radimo upravo sa našeg područja, iz hrvatskih šuma.

Vremenom smo se kompletirali prodajno-izložbenim salonom sa svim potrebnim materijalima za ugradnju parketa, te proširili ponudu i na ostale vrste podnih obloga. U ponudi imamo domaći parket, egzotični parket, višeslojni parket, gotovi parket, masivni parket, seljački pod, te laminat i vinil pod. Nudimo usluge brušenja, lakiranja, bojanja i bajcanja, te popravka i obnove postojećeg parketa. Također, radimo dostavu na području cijele Hrvatske.

U našem salonu možete pogledati izložbene primjerke, potražiti savjete za završnu obradu i održavanje podova, a naši parketari vam mogu ponuditi kvalitetnu i stručnu montažu. Obratite nam se s povjerenjem i učinite svoj pod najljepšim dijelom vašeg interijera.  

MISIJA

Prodaja i postavljanje podnih obloga, mjerenje i stručno savjetovanje, te doživotna garancija.

VIZIJA

Izgradnja lojalnost s kupcima i kvalitetom proizvoda ostati vodeći na tržištu.

Godina poslovanja

Realiziranih projekata

Dostavljenih narudžbi

Poslovnih partnera

RADIMO U SKLADU S PRIRODOM

Poštujemo drvo kao prirodni resurs, te stavljamo naglasak na njega, ističući ga u interijeru.

DOMAĆE DRVO

Naše sirovo drvo potječe od karakterističnih stabala hrasta, veličanstvene bukve, prekrasnog oraha i klasičnog jasena. Svako se stablo odabire na temelju kriterija kvalitete, ispravnosti, godova i vrži. Samo mali dio stabala zadovoljava naše standarde.

EGZOTIČNO DRVO

Naša ponuda uključuje široki asortiman egzotičnih drvenih podova. Jamčimo konkurentne cijene, vrhunski proizvod i kratkoročnu dostavu. Prijevoz se organizira pojedinačno na temelju specifičnih potreba naših kupaca.

ODRŽIVOST

Naš odnos sa dobavljačima je dubok i ključan za odabir pravih stabala. Drveća koja odaberemo stara su između 80 i 200 godina i odabiru se ručno na temelju strukture i dimenzija kako bi se osiguralo da je svako stablo u skladu sa prirodnim mogućnostima.

INTERIJERI I EKSTERIJERI

Inspirirajte se našim projektima širom regije.

POSLOVNI PROSTORI

Inspirirajte se našim projektima širom regije.

UREĐENJE DOMA

Inspirirajte se našim projektima širom regije.

Beskompromisna kvaliteta, te blizak kontakt s kupcima i ostalima koji dijele našu strast.

Ono je predivno u svom miru. Ono je mudro u svojoj tišini. Ono će stajati kada mi postanemo prah. Izaberimo drvo!

TELEFON

(385) 21 244 213
091 507 7145

ADRESA

Luke Botića 27
(ulaz iz ul. Antuna Gustava Matoša)
21210 Solin

EMAIL

parket.petrina@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS