LAMINATI

Laminatni podovi

 

Laminati su moderni i elegantni, funkcionalni, jednostavni za postavu i otporni na habanje. Izrađeni su na podlozi od HDF sa različitim dekorima parketa i keramičkih pločica te završno obrađeni sa melaminskim smolama otpornim na habanje. Laminat debljina može biti različita, a mi u ponudi imamo debljine od 7 mm do 14 mm svih klasa otpornosti na habanje.

 

LAMINATI DEBLJINA I VRSTE

DEBLJINA 7 mm

 

DEBLJINA 12 mm

 

DEBLJINA 8 mm

 

DEBLJINA 14 mm

 

DEBLJINA 10 mm

 

NAJBOLJI LAMINAT: prednosti i mane

PREDNOSTI: Izrađeni od guste vlaknaste ploče s teksturom ispod prozirnog plastičnog zaštitnog sloja, laminat može oponašati gotovo svaku površinu. Neke marke ispod koriste plutenu podlogu za koju tvrde da može pomoći prigušiti zvuk. Najbolji laminati odolijevaju ogrebotinama i promjenama boje od sunčeve svjetlosti bolje od većine drvnih proizvoda. To mogu biti izuzetno teške stvari. 

MANE: Ponavljajuća struktura i izgled može izgledati poprilično umjetno, pa prilikom instaliranja pomiješajte laminate iz različitih kutija radi manje jednoličnosti. Što se tiče trajnosti, možda ćete moći otkloniti manje nedostatke koji nastanu s vremenom, ali laminate ćete morati zamijeniti u potpunosti nakon što se gornji sloj istroši jer se ne mogu brusiti poput drveta.

LAMINAT NA PARKET – pravilan način postavljanja

Laminatni podovi mogu se postaviti na gotovo bilo koju tvrdu površinu, uključujući šperploču, beton, vinilne podove i podove od tvrdog drva. Možete postaviti i laminat na parket, jer je parket vrsta tvrdog poda, pa je dobar kandidat za podlogu laminatima. Budući da se većina laminata spaja daska na dasku bez potrebe za ljepilom ili pričvršćivačima, oni se mogu ukloniti ako se kasnije predomislite i želite se opet vratiti na parket. 

Trebaš cijene ili više informacija? Pošalji nam upit s naznakom potrebne kvadrature i željenim dimenzijama i javimo se povratno u kratkom roku!

TELEFON

(385) 21 244-213
091 507 7145

ADRESA

Luke Botića 27
(ulaz iz ul. Antuna Gustava Matoša)
21210 Solin

EMAIL

parket.petrina@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

4 + 7 =