DOMAĆI PARKETI

Salon domaćih parketa

Naša ponuda obuhvaća najtraženiji domaći parketi te autohtone vrste drva: hrast, jasen, bukva i orah u različitim klasama. Poseban naglasak stavljamo na parket od hrasta — gotovi hrastovi parketi, odnosno višeslojni parket hrast, seljački pod hrast, te masivni klasični nelakirani hrastov parket. Svi proizvodi su domaći i autohtoni, a odlikuje ih vrhunska proizvodnja od pažljivo odabranih proizvođača, naših dugogodišnjih poslovnih partnera. 

Popularnost parketa seže daleko u prošlost, a zadržala se sve do danas. Svaki parketni pod je jedinstven jer su vrste parketa i mogućnosti slaganja raznolike. Mi vjerujemo da samo iz kvalitetne sirovine proizlazi čvrst i postojan parket koji traje generacijama. Domaći parketi i prirodne nijanse hrasta, jasena, bukve i oraha odgovaraju i najzahtjevnijim potrebama, te izvrsno funkcioniraju u brojnim kreativnim rješenjima interijera. 

DOMAĆI PARKETI VRSTE

HRAST

JASEN

BUKVA

ORAH

OPCIJE

GOTOVI PARKETI 

DVOSLOJNI  |  TROSLOJNI | VIŠESLOJNI

Gotovi parket je već pripremljen za ugradnju odnosno strojno obrušen, lakiran, uljen ili završno obrađen na neki drugi način. Najčešće ga klasificiramo kao dvoslojni, troslojni parket, te višeslojni. Gotovi parketi su pogodni za podno grijanje, a mogu se polagati na sve vrste podloga: OSB ploče, stari parket ili betonski estrih.

 

 

SELJAČKI POD 

NELAKIRANI

Seljački pod je masivni parket većih dimenzija čije daske dosežu dužinu preko 2 m. Drvo hrasta i jasena se najčešće koriste za izradu seljačkog poda. Nakon polaganja na pripremljenu podlogu, može se bajcati, lakirati ili četkati uljima, ovisno o tome što se želi postići: moderan ili klasičan izgled interijera.

KLASIČNI PARKET MASIV

NELAKIRANI

Masivni ili klasični parket je najzastupljenija drvna podna obloga. Po svojoj strukturi to je parket od punog drveta u cijelom svom presjeku. Takav parket potrebno je nakon postavljanja pobrusiti, završno lakirati ili uljiti. Klasični parket moguće je dobiti u različitim dimenzijama.

Tražite nešto drugo? Naručit ćemo za vas!

TELEFON

(385) 21 244 213
091 507 7145

ADRESA

Luke Botića 27
(ulaz iz ul. Antuna Gustava Matoša)
21210 Solin

EMAIL

parket.petrina@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS