Domaći parketi - Parket Petrina

DOMAĆI PARKET

Kvaliteta domaćeg drva

 

Popularnost parketa seže u prošlost, a zadržala se i do danas. Svaki parketni pod je jedinstven jer su vrste parketa i mogućnosti slaganja brojne. Prirodne nijanse parketa hrasta, jasena, bukve i oraha odgovaraju i najzahtjevnijim potrebama, te izvrsno funkcioniraju u kreativnim rješenjima interijera. Naša ponuda obuhvaća najtraženije vrste domaćeg drva: hrast, jasen, bukva i orah u različitim klasama.

OPCIJE

VIŠESLOJNI GOTOVI PARKET 

DVOSLOJNI  |  TROSLOJNI

Gotovim parketima smatraju se višeslojni parketi koji su pripremljeni za postavu odnosno strojno obrušeni, lakirani, uljeni ili završno obrađeni na neki drugi način. Gotovi višeslojni parketi su pogodni za podno grijanje. Mogu se polagati na sve vrste podloga: OSB ploče, stari parket ili betonski estrih.

 

 

SELJAČKI POD MASIVNI

NELAKIRANI

Seljački pod je masivni parket većih dimenzija čije daske dosežu dužinu preko 2 m. Drvo hrasta i jasena se najčešće koriste za izradu seljačkog poda. Nakon polaganja na pripremljenu podlogu, može se bajcati, lakirati ili četkati uljima, ovisno o tome što se želi postići: moderan ili klasičan izgled interijera.

KLASIČNI PARKET

NELAKIRANI

Masivni ili klasični parket je najzastupljenija drvna podna obloga. Po svojoj strukturi to je parket od punog drveta u cijelom svom presjeku. Takav parket potrebno je nakon postavljanja pobrusiti, završno lakirati ili uljiti. Klasični parket moguće je dobiti u različitim dimenzijama.

VRSTE

HRAST

JASEN

BUKVA

ORAH

Tražite nešto drugo? Naručit ćemo za vas!

TELEFON
(385) 21 244-213
091 507 7145
ADRESA
Luke Botića 27
(ulaz iz ul. Antuna Gustava Matoša)
21210 Solin
EMAIL
parket.petrina@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

3 + 1 =