DECKING PODOVI

Decking – vanjske podne obloge 

Decking je vanjski pod od punog drva visoke mehaničke otpornosti, gustoće i izdržljivosti. Decking podovi pogodni su za terase, balkone, manje i veće natkrivene prostore, područje oko bazena, dvorišta, barove i restorane, te na nogostupima koji pristupaju sidrištu ili u marinama. U našoj ponudi su dostupni decking podovi od raznih vrsta drva različitih boja i stilova. Vanjske podne obloge brzo su, jednostavno i kvalitetno rješenje za nadogradnju svakog vanjskog prostora, te za uređenje prostora za jelo i opuštanje. 

DECKING PODOVI VRSTE

CUMARU 

IPE 

IROKO 

TERMO JASEN 

DECKING KARAKTERISTIKE

Decking podovi predstavljaju drveni pod koji se koristi za pokrivanje vanjskih površina. Neke su vrste drva prirodno su otporne na djelovanje vanjskih utjecaja – među njima su tikovina, ipe i iroko, koji ne zahtijevaju posebne tretmane za očuvanje. Njihove karakteristike čine ih idealnom opcijom pogodnom za vanjske podove uz termički tretiran jasen. Decking podovi (ili vanjski parket) savršen je za pokrivanje terasa, vrtova, balkona, oko bazena, šetališta i sjenica. Može se polagati ispočetka ili na već postojeće podove. Ne zahtijeva posebno održavanje niti posebne završne obloge, ali je važno da se prije ugradnje obradi određenim prirodnim uljima, kako bi se spriječila promjena boje, zbog kontinuiranog izlaganja suncu.

EKOLOŠKI PRIHVATLJIV IZBOR

Decking podovi su ekološko rješenje, svestrano i jednostavno dizajnirano za opremanje vanjskih prostora. Ekološki prihvatljiv izbor koji je idealan za terase, vrtove i područja uz bazen. Podovi od Ipe i pod od tikovine su najčešće korišteni, jer su izrađeni od drvenih vrsta otpornih na vanjske uzroke propadanja. Glavni aspekt decking podova je njhova ekološka priroda koja jamči dugoročnost. Također imaju dobru izdržljivost na vlagu, što omogućuje postavljanje deckinga na bilo koju vrstu površine. S druge strane, termički obrađeni jasen, proizvod je iznimne dimenzijske stabilnosti i – zahvaljujući toplinskoj obradi – nije podložan torzijskim pojavama i vrlo je otporan.

Trebaš cijene ili više informacija? Pošalji nam upit s naznakom potrebne kvadrature i željenim dimenzijama i javimo se povratno u kratkom roku!

TELEFON

(385) 21 244-213
091 507 7145

ADRESA

Luke Botića 27
(ulaz iz ul. Antuna Gustava Matoša)
21210 Solin

EMAIL

parket.petrina@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

4 + 13 =