PROIZVODI - Parket Petrina

PROIZVODI

Naš asortiman se sastoji od klasičnih parketa i seljačkih podova, različitih modernih varijanti gotovih parketa, dvoslojnih, troslojnih i masivnih, uključujući egzotični parket i podne obloge od vinila, te laminate. Tražite nešto drugo? Naručit ćemo za vas! Svi naši proizvodi su iznimno visoke kvalitete i sigurni smo da će zadovoljiti sve vaše želje i kriterije. Tu smo da vam olakšamo proces odabira najbolje podne obloge, i to po najpovoljnijim cijenama na tržištu!

Dostavljamo, postavljamo i ugrađujemo parkete, vinile i podne obloge u privatnim i komercijalnim prostorima.

 

DOMAĆI PARKET 

 

VANJSKI PODOVI

 

EGZOTIČNI PARKET 

 

LAMINAT 

 

VINIL (LVT) 

 

VRATA 

GOTOVI VIŠESLOJNI PODOVI 

Gotovim parketima smatraju se višeslojni parketi koji su pripremljeni za postavu odnosno strojno obrušeni, lakirani, uljeni ili završno obrađeni na neki drugi način. Gotovi višeslojni parketi su pogodni za podno grijanje. Mogu se polagati na sve vrste podloga: OSB ploče, stari parket ili betonski estrih.

 

SELJAČKI POD

Seljački pod je masivni parket većih dimenzija čije daske dosežu dužinu preko 2 m. Drvo hrasta i jasena se najčešće koriste za izradu seljačkog poda. Nakon polaganja na pripremljenu podlogu, može se bajcati, lakirati ili četkati uljima, ovisno o tome što se želi postići: moderan ili klasičan izgled interijera.

KLASIČNI PARKET

Masivni ili klasični parket je najzastupljenija drvna podna obloga. Po svojoj strukturi to je parket od punog drveta u cijelom svom presjeku. Takav parket potrebno je nakon postavljanja pobrusiti, završno lakirati ili uljiti. Klasični parket moguće je dobiti u različitim dimenzijama.

SAVJETOVANJE I PRODAJA
POSTAVLJANJE
DOSTAVA

KAKO MI TO RADIMO?

KONTAKTIRAJ NAS

NAZOVI: (385) 21 244-213